Oplevelser - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

Julekoncert på Fakkelgården

...

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til d. 2. december 2017. For 6. år i træk er der julekoncert med den internationalt anerkendte sopran Bettina Hellemann Munch samt den berømte japanske pianist Michi Komoto på Fakkelgården i Kollund.

Programmet for dagen vil blive offentliggjort i efteråret 2017, men vi kan allerede nu love, at der venter publikum en kulinarisk og musikalsk oplevelse.

I år serveres der kaffe og konditorens kage i pausen. Ønsker man yderligere at bestille Fakkelgaardens Frokostmenu til specialpris kr. 225,-, så kan denne bestilles direkte hos Fakkelgaarden tf. 7367 8300 eller pr mail [email protected] Ved bestilling skal det oplyses, at man deltager i julekoncerten arrangeret af LOF Syd

Praktisk information

Der serveres kaffe og konditorens kage i pausen.

 • Nummer 172953 - Julekoncert på Fakkelgården
 • Start 02.12.17 kl. 14:00-16:00
 • Foredragsholder Bettina Hellemann Munch
  Michi Komoto
 • Adresse Fakkelgården, Fjordvejen 44, Kollund, 6340 (kort)
  Oplyses senere
 • Lektioner 1,00
 • Priser
  Almen   DKK 349,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
02.12.2017 14:00-16:00 Fakkelgården Bettina Hellemann Munch Kort

Foredragsholder

Bettina Hellemann Munch
Bettina Hellemann Munch er en anerkendt sanger i Danmark og Tyskland.
Tog uddannelse som operasanger og dramalærer på Vestjysk Musikkonservatorium.
Bettina Hellemann Munch har deltaget i masterclasses (sang- og operakursurser for professionelle) hos Renate Behle, Ingrid Bjornor, Bente Vist, Vagn Thordahl, Thomas Hemsley og Erwin Gage.
Fra 2002 var hun beskæftiget med koncertvirksomhed i Tyskland og Danmark sammen med sin mangeårige akkompagnatør Michi Komoto, ligesom hun er solist i andre sammenhænge. Samtidig var hun sanglærer på Risen Musikschule, Hamburg. I 2006 medvirkede hun i Kultur showet på Danmarks Radio.
Herefter flyttede hun hjem til Danmark, hvor hun nu underviser sangelever på Kolding- og Aabenraa Musik- skoles FOF kurser og er desuden er dirigent for Jordrup Sangkor og Broager Egnskor.

Foredragsholder

Michi Komoto