Kurser - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

   

Er startet

 • @navn
   
  Engelsk - Let øvede
  mandag 18:00
  Michael Butzbach
  Haderslev, Sankt Severin Skole
 

Lær sprog og oplev verdenen åbne sig for dig.

Med et sprogkursus fra LOF Syd er du bedre klædt på til at begå dig på rejser, til uddannelser, i arbejdsøjemed, eller til hvis du måske går med tanker om at flytte udenlands. Uanset om du har brug for at lære et sprog fra bunden af eller blot har brug for at få frisket et sprog op, så har vi kurset til dig her.

Vi har sprogkurser på dansk, fransk, spansk, russisk og kinesisk og på forskellige niveauer, så du er velkommen, uanset om du er nybegynder, let øvet eller øvet. 

Når du melder dig til et sprogkursus hos os, vil du møde dygtige undervisere, der leverer en kvalificeret undervisning. Samtidig lærer du sammen med andre og har derved mulighed for at skabe et netværk, hvor I kan støtte og hjælpe hinanden – også efter endt kursus.

Vores sprogkurser henvender sig til alle interesserede – for at få mest muligt ud af undervisningen anbefaler vi, at du vælger det kursus, der står bedst mål med dine forudsætninger.

Du kan læse mere om de enkelte hold her på hjemmesiden, og har du spørgsmål, eller måske forslag til hold du synes mangler, er du velkommen til at kontakte os.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Random hold mangler

Facebook

Følg os og vores aktiviteter på facebook. Husk at "synes om", så du altid kan følge med og del gerne med dine venner ...

Kalender