Kurser - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

   

Er startet

 • @navn
   
  Akryl, akvarel eller kridt - valget er dit
  tirsdag 09:00
  Birthe Cornelius
  Sønderborg, Bülowskolen
 • @navn
   
  Tegne- og akvarelkursus for begynder og øvet
  tirsdag 18:50
  Lars Østergaard Jensen
  Haderslev, Sct. Severin Skole
 • @navn
   
  Tegne- og akvarelkursus for begynder og øvet
  onsdag 18:50
  Lars Østergaard Jensen
  Haderslev, Sct. Severin Skole
 

LOF Syd tilbyder et bredt udvalg af kreative kurser, så kan du lide at skabe med hænderne, og kunne du samtidig tænke dig at blive bedre til at male, tegne, væve, binde blomster m.m., så har du hos os mulighed for at udvikle og udfordre dine kreative evner.

På vores kurser er der tid til fordybelse og læring, og du vil møde dygtige og engagerede undervisere, som står klar til at inspirere dig. Vores undervisning sigter mod deltageindflydelse og at tage hensyn til individuelle behov. Vi har hold både til begyndere og øvede.

Hos os vægter vi det sociale fællesskab - vi hygger os, mens vi arbejder, og du møder andre med samme kreative interesser som dig selv.

Vi tilbyder kurser inden for tegning, maling, vævning, blomsterbinding m.m. Du kan læse om de enkelte hold her på hjemmesiden, og har du spørgsmål, eller måske forslag til hold du synes mangler, er du velkommen til at kontakte os.  

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Random hold mangler

Facebook

Følg os og vores aktiviteter på facebook. Husk at "synes om", så du altid kan følge med og del gerne med dine venner ...

Kalender