Kurser - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

   

Er startet

 • @navn
   
  Jagttegn - Sønderborg
  onsdag 19:00
  Bjarne Jørgensen
  Sønderborg, MacNab
 • @navn
   
  Navigation - Duelighedsbevis
  torsdag 19:00
  Keld Schmidt
  Aabenraa, Aabenraa Sejlklub
 

Bliv klar til jagt og klar til sejlads gennem LOF Syd.

Tag et kursus i jagttegn og opnå jagtbevis

Er du til jagt og gerne vil opnå jagttegn, tilbyder vi et kursus, der giver kendskab til jagtloven og kvalificerer dig til jagtprøven. På kurset vil du komme rundt om vildtkendskab, jagtloven, våbenkendskab og våbenbetjening, skydning, jagtetik, jagtformer m.m.

Det kræver jagttegn for at gå på jagt i Danmark, og jagttegn forudsætter, at du har bestået den obligatoriske jagtprøve. Med dette jagtkursus bliver du klædt ordentlig på både teoretisk og praktisk. Samtidig har du mulighed for at møde andre med samme interesse for jagt som dig og derved skabe dig et netværk inden for dette felt.

Man skal være fyldt 16 år for at kunne tage jagtprøven. Der findes mange udbydere af jagtkursus - hos LOF er du garanteret en kvalificeret underviser, og kurset er samtidig et tilbud om billigere jagttegn. Du kan læse nærmere om kurset og de praktiske oplysninger her på siden, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tag et kursus i navigation og opnå duelighedsbevis

Hører du til blandt bådfolket så bliv ordentlig klædt på til at færdes på vandet.

Hos os kan du komme på kursus i navigation, fartøjskendskab, motorlære, søvejsregler og søsikkerhed m.m., som tilsammen vil danne et solidt grundlag for at blive en forsvarlig sejler. Efter endt kursus kan du tage duelighedsprøven og dermed opnå bevis til sejlads, navigationsbevis, herunder også speedbådssejlads, med vægt på sikkerhed ombord. Kurset vil klæde dig på til både at beherske den teoretiske og praktiske del af sejladsen.

VHF/SCR

Som en del af søsikkerheden udbyder vi også kurser i VHF/SCR-certifikat, hvor du lærer at berherske en VHF/SCR radio. Alle må anskaffe sig sådan en radio ombord, men det er et lovkrav at have certifikat til at beherske denne.

Du kan læse mere om de enkelte hold her på hjemmesiden, og har du spørgsmål, eller måske forslag til hold du synes mangler, er du velkommen til at kontakte os.

 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Random hold mangler

Facebook

Følg os og vores aktiviteter på facebook. Husk at "synes om", så du altid kan følge med og del gerne med dine venner ...

Kalender