Kurser - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

Styr din stress

...

”Jeg er lidt stresset!”

”Det er stresset på arbejde for tiden!”

– hvis du ikke selv har sagt dette, kender du sikkert nogen der har. Men hvornår bliver ”hverdags-stress” til en permanent tilstand, som (måske) ender med at kræve en sygemelding? Hvad kan du være opmærksom på, inden det tager overhånd, og hvad kan du gøre aktivt for at få små praktiske ”åndehuller” i hverdagen.

Vi bruger ordet stress i mange sammenhænge, og har vænnet os til, at stress er negativt ladet, men behøver det være det? Vores hjerne, nervesystem og krop reagerer på alle de påvirkninger, vi byder den – nogle er vi os bevidste om, andre ikke, men hjernen skal forholde sig til det hele uanset, og dens fornemste opgave er at holde os raske og velfungerende. Bliver den budt mere, end der er kapacitet til, slår den bremsen i f.eks. i form af smerter, træthed, udbrændthed, stress.

Foredraget er for dig, der er ”hverdags-stresset” og bevidst om, at det helst ikke skal blive mere, og for dig der er nysgerrig på, hvordan du kan gøre noget pro-aktivt mod dette.

Udover en gennemgang af hjernens og kroppenss reaktioner på stress vil vi gennemgå øvelser, som kan virke stress-reducerende i hverdagen.

Praktisk information

 • Nummer 181179 - Styr din stress
 • Start 12.04.18 kl. 19:00-21:00
 • Foredragsholder Dorthe Brandborg Olsen
  Charlotte Duus
 • Adresse Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 (kort)
  Møde lokale 4
 • Lektioner 2,00
 • Priser
  Foredrag   DKK 100,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
12.04.2018 19:00-21:00 Haderslev Idrætscenter Dorthe Brandborg Olsen Kort

Foredragsholder

Dorthe Brandborg Olsen

Foredragsholder

Charlotte Duus