Fantastiske foredrag hos LOF Syd - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

Det danske retssystem - foredrag ved forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen

...

Dobbeltforedrag med journalist Danni Travn der har samarbejdet med Michael om bogen "Forsvar - Alle har ret til en god advokat".

I dette foredrag giver Michael Juul Eriksen og Danni Travn et indblik i det retsvæsen, alle har en holdning til, men de færreste egentlig kender. Man får dramaerne fra retssalen, efterforskningsforløbets mange krinkelkroge, de etiske overvejelser, de specielle karakterer og spillet mellem politi, anklager, dommer, forsvarer og klient.

Michael Juul Eriksen er den perfekte tourguide ind i kulisserne på det danske retssystem. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende sag efter den anden, hvilket har gjort ham til en landskendt forsvarsadvokat. For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det har han levet op til, når han har forsvaret bl.a. Brian Sandberg, Jørn 'Jønke' Nielsen, Yahya Hassan, tys-tys-kilden, en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge, datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, ligesom det var ham, der fik omstødt sigøjnerbossen Gimi Levakovic' udvisningsdom i Højesteret.

Såvel Michael Juul Eriksen som Danni Travn selv er rutinerede foredragsholdere og tilstræber en let, levende og åben tone i simple rammer. Formålet er klart: Alle skal gå klogere, men ikke nødvendigvis enige, fra arrangementet.

Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, der gennem de seneste to årtier har vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, hvilket har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.

Praktisk information

Kvitteringen fra betalingen er adgangsbillet

  • Nummer 182905 - Det danske retssystem - foredrag ved forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen
  • Start 10.09.18 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Michael Juul Eriksen
  • Adresse Gråsten, , 6300 (kort)
    Oplyses senere
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Foredrag   DKK 125,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
10.09.2018 19:00-21:00 Gråsten Michael Juul Eriksen Kort

Foredragsholder

Michael Juul Eriksen

Michael Juul Eriksen er forsvarsadvokat og særligt kendt for sine mange vundne sager og de spektakulære personer, han har forsvaret. Han er kendt for en særdeles offensiv stil, som indebærer egen efterforskning, dyb juridisk research og nogle heftige procedurer. Som person er han dog en venlig mand fra Nordjylland, ja slet og ret blomsterhandlerens søn fra Pandrup.