Fantastiske foredrag hos LOF Syd - LOF Syd

LOF Syd

Viden i bevægelse

Julie Berthelsen - MUSIK VAR ALDRIG EN DEL AF PLANEN

...

Vigtigst for Julie Berthelsen var fra barnsben altid hendes skolegang og at få en uddannelse, og det var også den holdning hun fik med hjemmefra. Sang og musik var bare en hobby ligesom andre fritidsinteresser, som hendes forældre støttede op om, men det var aldrig meningen, at hun skulle have en professionel karriere indenfor musikken. Alligevel indhentede musikken af uransagelige grunde altid Julie.

I dette foredrag fortæller Julie om, hvordan musikken egentlig blev til hos hende. Her vil hun føre publikum tilbage til sine tidligste minder med musik og sang fra Grønland, fra barndommen til hendes ungdom, hvor musik og sang rigtig begynder at tage form. Det er også i de år, at Julie finder ud af, at hun har et særligt talent for at synge, og at hun kan lide det. Senere i livet skulle hun tage et konkret valg – var det musikken eller en uddannelse?

Det blev som bekendt musikken. Men hvad har formet hendes beslutning om at satse på musikken, og hvad har den beslutning betydet for hendes liv og karriere i dag.

Praktisk information

  • Nummer 181906 - Julie Berthelsen - MUSIK VAR ALDRIG EN DEL AF PLANEN
  • Start 10.04.18 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Julie Bertelsen
  • Adresse Alsion, Alsion 2, 6400 (kort)
    Cafe Alsion
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Foredrag   DKK 125,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
10.04.2018 19:00-21:00 Alsion Julie Bertelsen Kort

Foredragsholder

Julie Bertelsen

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik, siden hun slog igennem i tv-programmet Popstars på tv2 i 2002. Hun flyttede fra Grønland til Danmark i 1999 for at forfølge passionen og drømmen omkring sang. Hun rejser nu også rundt i Danmark og holder foredrag om bl.a. sin barndom i Grønland, og om hvordan musikken blev en del af hendes liv.